Faq side

Stripper pole
Stripper pole er normalt  g-streg eller  nøgen. Ikke længere pole shows. Hvis man vælger “nøgen”,  er det med “helikopteren” også kaldet “propellen”, derved længere shows. I stripper pole laver jeg de spins og tricks i afslutning af showet, der ser flottest ud helt nøgen. Men folk er forskellige. Nogle synes det er hylende morsomt nøgen, andre ikke. Det er jeres grænse der bestemmer, hvordan showet  tilrettelægges. En god ide til en pige polterabend der ønsker et anderledes show, som er sjovt og frækt, kan være et show med lap dans og body tequila. Varigheden af shows er plus 15 minutter, med tema valg.

Pole shows
Pole shows er med masser af pole tricks og dans. Tøj her er en næsten fuldt dækkende trikot, boksershorts eller brief trusser. Er der børn til stede har jeg ikke brief trusser på. De er for små. Shows varighed 15-30 minutter. Det kan være med tema, med der smides færre tøj dele end ed stripper pole.

lap dans
Lap dans er dans tæt op dig, normalt på dit skød, og ligger tit i afslutning af showet. Enten i g-streg eller nøgen efter dine grænser.

Mandestrip med langt show.
Mandestrip normalt 30 minutter shows, med lap dans og en body tequila og i forhold til jeres grænser. Pladsen har en betydning for, hvor langt showet er.

Body tequila.
Body tequila er normalt på brystkassen, men kan være overalt på kroppen. Husk salt, citron og tequila.

Hvor sent kan man book shows
Man kan booke både mandestrip og pole shows på dagen. Pole shows er normalt de billigste. Dog forvent ikke at man altid kan alle pole tricks. Eks. det hardcore “human flag” og andre ekstrem avancerede pole tricks. Ved sen booking af pole danser.

Hvor meget plads kræver et pole show.
Normalt 3 x 3 meter danse plads og mindste loftshøjde er 3,1 meter: den pole stang som ikke sidder fast i loftet.

Man kan være Full monty nøgen til både stripper pole og mandestrip.
Mandestrip kan være med g-streg eller nøgen. Folk er forskellige. I bestemmer. Pole er normalt med brief trusser. Stripper pole er sammensat med mandestrip shows. Jeres grænser bestemmer hvor lidt tøj.

Betaling Her er der ingen booking gebyr, når I booker et show. Kun kontant betaling før showet starter.

Alders grænse
Grænsen er 18 år ved mandestrip og pole stripper shows. Ved pole shows er ingen alders grænse. Det er perfekt til alle steder, hvor børn er til stede at booke pole shows.

Må man røre pole danser og stripper ?
Man må ikke røre mig imens jeg laver pole shows. Ved lap dans, som er med g-streg eller nøgen, er det normalt jer der trækker grænsen. Dog vil jeg føre jeres hånd væk, hvis i overskrider min grænse. Dette må i respektere ellers afbrydes showet. Dog er det tilladt at I tager min g-streg af i showet.

Husk at læse booking betingelserne.
Booking betingelserne denne side svarer på de fleste andre spørgsmål.

Andre spørgsmål.
I er velkomne til at sende en mail eller ringe til mobil telefon nummer 27411500

kvittering
Jeg medbringer altid en kvittering på showet.