Faq side

Stripper pole
Stripper pole er normalt med g-streg eller  nøgen. Det er ikke længere pole shows. Hvis man vælger “nøgen”,  er det med “helikopteren” også kaldet “propellen”, derved længere shows. I stripper pole laver jeg de spins og tricks i afslutning af showet, der ser flottest ud helt nøgen. Men folk er forskellige. Nogle synes det er hylende morsomt nøgen, andre ikke. Det er jeres grænser der bestemmer, hvordan showet  tilrettelægges. En god ide til en pige polterabend der ønsker et anderledes show, som er sjovt og frækt, kan være et show med lap dans og body tequila. Varigheden af shows er plus 15 minutter, med tema valg. 

Pole shows
Pole shows er med striptease, da det er en del af showet, at der et tema med  her  oveni, med masser af pole tricks og dans. Tøjet her kan der vælges imellem fuldt dækkende trikot, boksershorts eller små brief trusser også kaldet herre tanga trusser. De dækker som DM poledance regler 80% balder, små trusser er gode ved pole tricks, hvor bruger indlårets hud til at side fast på pole stangen.  Pole tricks såsom human flag med mere er bar hud ikke nødvendig .Er der børn til stede har jeg ikke brief trusser på, da trusserne er for små. Shows varighed 15-30 minutter. Det kan være med tema, med der smides færre tøj dele end ved stripper pole

lap dans
Lap dans er dans tæt op af dig, normalt på dit skød, og ligger tit i afslutning af showet. Enten i g-streg eller nøgen efter dine grænser.

Body tequila.
Body tequila er normalt på brystkassen, men kan være overalt på kroppen. Husk salt, citron og tequila.

Hvor sent kan man booke shows
Man kan booke pole shows på dagen. dog ring  forhør om kan nå det .

Hvor meget plads kræver et pole show.
Normalt 3 x 3 meter danse plads og mindste loftshøjde er 3,1 meter: den pole stang  jeg medbringer sidder ikke fast i loftet. nem mobil pole stang den kan opstilles over alt om det er  indenfor eller udendørs i haven 

Man kan være Full monty nøgen stripper pole
Mandestrip kan være med g-streg eller nøgen. Folk er forskellige. I bestemmer. Pole er normalt med er så trusser der lige dækker ens baldre. Stripper pole er sammensat med mandestrip shows. Jeres grænser bestemmer hvor lidt tøj.

Betaling Her er der ingen booking gebyr, når I booker et show. Kun kontant betaling før show start.

Alders grænse
Grænsen er 18 år ved mandestrip og pole stripper shows. Ved pole shows er der ingen alders grænse. Det er perfekt til alle steder, hvor børn er til stede at booke pole shows.

Må man røre pole danser og stripper ?
Man må ikke røre mig imens jeg laver pole shows. Ved lap dans, som er med g-streg eller nøgen, er det normalt jer der trækker grænsen. Dog vil jeg føre jeres hånd væk, hvis i overskrider min grænse. Dette må i respektere ellers afbrydes showet. Dog er det tilladt at I tager min g-streg af i showet.

Husk at læse booking betingelserne.
Booking betingelserne denne side svarer på de fleste andre spørgsmål.

Andre spørgsmål.
I er velkomne til at sende en mail eller ringe til mobil telefon nummer 27411500

kvittering
Jeg medbringer altid en kvittering på showet.


 

Summary
Aggregate Rating
5 based on 11 votes