Faq side

Hvor lidt har man på et pole shows
I bokser shorts kan jeg de fleste pole tricks og er der børn tilsted beholdes disse altid på. Det er især fordi hvis det er varmt, kan mindre trusser rykke nemmere. Hvorfor lidt tøj er ved pole dans. Vedhæftigning/bar hud er nødvedning ved mange pole tricks. Ved inderlår tricks er det nemmere med mindre end bokser shorts. Pole dans er også at vise sin krop fra forskellige vinkler .Ved varmt/fugtigt  lokale er det meget nemmere med lidt tøj på, da pole dans er en hård sport  og ved lidt tøj kommer man nemmere af med sveden. Derved kan man nemmere holde på pole stangen uden at glide

Min form for mandestrip kan kaldes moderne burlesk med samba elementer, hvor kroppen vises i en mere kunstnerisk form
Mit show er mere med dans end normale mandestrippere. Ud over pole dans er der andre stilarter i showet: lidt ballet, dans og free style, break dans med mere. Kunsterisk viser man sine pole tricks fra forskellig vinkler med sin krop ”evt nøgen”. Moderne form for Burleske er blandt andet glitter g-streg. Ved nøgen kan det være med komik på en seksuel måde, derved  kan det være med “helikopteren” også kaldet “propellen”.

lap dans
Lap dans er dans tæt op af dig, normalt på dit skød, og ligger tit i afslutning af showet. Enten i g-streg eller nøgen efter dine grænser.

Body tequila.
Body tequila er normalt på brystkassen, men kan være overalt på kroppen. Husk salt, citron og tequila.

Hvor sent kan man booke shows
Man kan booke pole shows på dagen. Dog ring for at høre, om jeg kan nå det .

Hvor meget plads kræver et pole show.
Normalt 3 x 3 meter danse plads og mindste loftshøjde er 3,1 meter: den pole stang jeg medbringer sidder ikke fast i loftet. Nem mobil pole stang den kan opstilles over alt, om det er  indenfor eller udendørs i haven 

Betaling
Her er der ingen booking gebyr, når I booker et show. Kun kontant betaling før show start.

Hvor langt tid kan et pole show vare?
Generelt altid 15 minutter. Dog kan det sagtens være længere, normalt mod ekstra betaling op til plus 30 minutter, med blandt andet flere pole tricks og dans, kombineret med klassisk mandestrip med lap dans, body tequila, dåse fløde skum der slikkes af overkroppen.

Må man røre pole danser og stripper ?
Man må ikke røre mig mens jeg laver pole shows. Ved lap dans, som er med g-streg eller nøgen, er det normalt jer der trækker grænsen. Dog vil jeg føre jeres hånd væk, hvis i overskrider min grænse. Dette må i respektere ellers afbrydes showet. Dog er det tilladt at I tager min g-streg af i showet.

Husk at læse booking betingelserne.
Booking betingelserne denne side svarer på de fleste andre spørgsmål.

Andre spørgsmål.
I er velkomne til at sende en mail eller ringe til mobil telefon nummer 27411500

kvittering
Jeg medbringer altid en kvittering på showet.


Summary
Aggregate Rating
5 based on 13 votes