Kontakt book show

Book online: Danmarks eneste mandestripper med pole dans

Har I valgt både lap dans og body tequila kan shows være op til 30 minutter. Er det med pole shows kan det være et længere show. Pladsforhold og jeres grænser bestemmer dette.

Booking: Pole Danser 27411500. Husk jeg kan ikke altid tage mobiltelefonen ,læg en besked på telefonen eller send SMS. Jeg svarer så hurtigt jeg kan.

Booking betingelserne: klik her 

Sådan ser den ud. Udskriv  POLE DANSER mandestrip kvittering

Ved spørgsmål kontakt mig på: book @ poledancer.dk

Få et gratis uforpligtende tilbud til din fest, polterabend, diskoteker med mere.

Er I få personer, under 12,  kan der ofte gives en god pris,  hvor populært tidspunkt  om tidspunktet er  meget fast og hvor showet af holdes , hvilken uniform der ønskes og hvad shows der ønskes er noget af  det indvirker i hvad rabat man kan opnå .

Ved booking i god tid og vælges en dato fra søndag til torsdag, så vil der ved store show pakker, plus tilvalg  typisk kunne spares 20-50% på hele prisen.

Online nem booking.

Online booking anbefales. Der gives kun rabat igennem den personlige kontakt. Skriv tidspunkt på showet, hvornår at I ønsker at blive ringet op angående spørgsmål og skriv et par tidspunkter der passer jer bedst.  Jeg kontakter jer efterfølgende og svarer personligt på jeres spørgsmål.

Grunden til at I skal skrive er, at jeg træner en hel del på pole danse hold og kan ikke tage telefonen, når jeg træner og kan hellere ikke tage telefonen, når jeg er på arbejde .

I kan også sende en SMS på min mobil telefon på nummer 27411500 med spørgsmål omkring showet. Jeg svarer tilbage, når jeg er færdig med træning eller jeg er færdig med arbejde.

 

Jeg svarer normalt indenfor max. 24 timer på, om jeg har tid til denne booking og I får en præcis pris tilbage.