lær at lave striptease

Lær at strippe for din kone eller kæreste

lapdanse
lapdans

Giv din kvinde en oplevelse og sæt lidt krydderi på dagligdagen, med et stripshow for hende. Du starter med at fjerne dit tøj langsomt del for del, hav lidt musik i baggrunden tænd evt. et par stearinlys for at gøre stemningen mere intens. Det kan godt være det hele ender i et stort grin, første gang, men du får helt sikkert plusser i hendes bog.

De fleste er jo ikke skabt som græske guder, men det er lige meget, du skal jo ikke leve af og sælge mandestrip, du skal kun strippe for hende du elsker og omvendt. Stripshowet har kun det ene formål at pifte forholdet op og vise hende at du kan stadig være impulsiv, når det tager dig. Virk forførende og legende med hende, forhåbentlig spiller hun med på legen, og så er rammerne for en lækker aften lagt.

At strippe:

At strippe kræver ikke ret meget plads når det er under private former, man kan hurtigt få det til at virke selv om pladsen måske er trang i fodenden af sengen, eller bedre hvis du kan få sat hende på en stol. Vrid kroppen og gør dig lækker, slip hæmningerne og bare gå til stålet som om du er prof.

Sørg altid for at være i godt humør og hav et frækt glimt i øjet, vis hende nogle smarte moves som hun ikke har set dig lave før, så hun virkelig bliver overrasket, pir hende jo mere stemningen stiger.
Du skal selvfølgelig ikke køre et amatør stripshow i stilling til en kvinde du kun har kendt i kort tid, da hun måske kunne få den forkerte opfattelse af dig, men gør det hvis du har været i forhold gennem noget tid og kærlighedslivet er blevet lidt trivielt, så er den en super ide’ med et mandstripshow til din kvinde.

lapdans
lapdanse mandestripper

Stripshow til hjemme brug:

Der få regler for et godt stripshow til hjemmebrug. Og overhold dem så du opnår tease effekten, altså at lade noget tilbage til hendes fantasi også. Lad altid noget at tøjet være på, og det kan være svært for hvis hun er med på legen så river hun det sidste af, hvis du har leveret et frækt show.

Og for en god ordens skyld så er de klogt og tænke over hvad tøj man tager på, da vi som sagt ikke alle lige græske guder, så vælg noget ensfarvet underbukser, du kan også gå helt op i det og bruge kostume, hvis du kan skaffe et, det kunne være en uniform af en slags, det tænder nogle kvinder, mens nogle måske er til lange frakker.

Husk at grine godt for det giver en afslappethed så altid er godt, men vær forberedt på at hun kræver du stripper oftere for hende når du er færdig.

Her kommer den rækkefølge du som stripper smider tøjet i:
Sokker er det første der skal ryge, og øv dig måske lidt på det inden du kaster dig ud i stripshowet, for her kan man godt miste balancen, og det ville være katastrofe hvis du i stedet for at lave mandestrip for din kone endte på hospitalet.
Hvis du er type der går med slips så er turen nu kommet til slipset, og der er det stil og kaste det til hende.

Så er tiden kommet til at løsne din skjorte, altid rolige bevægelser, nærmest æggende, i takt til musikken, ikke hurtigt, god tid og hold øjenkontakt med hende. Husk du vinder uanset og det bliver et godt eller dårligt show, og hun har i hvert fald noget og snakke om henne på kontoret eller hvor hun nu arbejder. Skjorten er på endnu men er kanppet helt op.
Nu fjerne du bæltet og åbner dine bukser, og ikke noget med at smide bæltet også, især ikke hvis du har et stort bæltespænde, som ville kunne give hende en stor bule i panden, nej bare lad det glide ned på gulvet stille og roligt. Og nu lader du dine bukser falde til gulvet også.
Nu fjerner du så din skjorte helt, og bevæg dig nu mod hende langsom i takt til musikken, og lad hende røre ved dig, og så tror jeg resten ikke behøver større beskrivelse.

Ønsker du at slutte hjemme med en lap dans kan dette fungere mere som et seksuelt forspil du er jo nøgen vis altså du nået så langt?

Sæt dig på skødet af hende af start med nogle røst balder imens du sidder på hendes skød, du glider kroppen ad hende vis lette strøg over hendes hals, hendes læber og hendes inderlår, godt tips hun har ikke overfrakke og lange bukser på ellers lidt svært mærke bevægelser kort kjole bedste og du forsætter pirre hende indentil hun ikke kan lade være røre dig så bang er forspillet i gang.

God fornøjelse
Pole dans mandestrip

Skriv en kommentar