lej en pole stang stripper dans

lej en pole stang stripper dans

Lej eller køb en polestang

Priser for leje af de 2 polestænger jeg har varierer efter hvor jeg skal performe, ring for et godt tilbud

X Pole Sport

Dette er en normal pole stang som spændes fast mellem gulv og loft. Jeg sætter den op hjemme hos jer,

X Stangen

X Stangen kan hurtigt sættes op overalt, og skal ikke bruge loftet til at sidde fast i. Den kan nemt klare alle ekstrem pole tricks , da den er bygget robust og stærk.

Jeg har kan have den med ud til jer. Den er perfekt hvor der er over 2,4 meter loftet, også meget brugt på kræmmermarkeder, festivaler med mere.

Den vejer  77 kg x pole little og den er god og mobil derved, men den er stadigvæk god og holdbar.

 

 Min anbefalingsguide ved leje eller køb polestang, hvad er billigste for jer kunden:

Forskellige størrelser polestænger. Der er forskellige størrelser i polestænger. Har du små hænder anbefales 40 mm. Det er 45 mm det er den mest populære tykkelse der bruges. Den tykkelsen er standard i alle pole konkurrencer. Til styrke, tricks, kinesisk poledanse, kan det være en fordel med 50 mm. Det er typisk mænd der bruger den type polestænger, det er meget styrke præget poledans .

x pole stænger

x pole stænger mest populære de kan købes brugt. Typiske koster de fra 1000 kroner afhængig af vilken stand de har. Du kan bruge Den Blå Avis og der er facebook grupper, hvor folk sælger deres polestænger. X polestænger de kan låses så de både kan sættes på spin og være statiske polestænger.

Forskellige typer metaller.

Der er forskellige typer metaller. De er billigste af chrome. Der er andre belægninger og metaller der bruger på polestænger, blandt andet silikone, titanium , messing .

Sport eksperter polestænger uden spind er typisk lidt billigere, men er gode nok til mine shows og folk der bruger dem til hjemmebrug og er normalt nok for dem . Ikke mærke vare men okay god polestang Fitness pole stripper stang. Jeg fandt en udmærke pole stang på getbig.dk den koster lidt under 1200 kroner ,Hvis du skal bruge polestang bare nogle enkle gange er det det billigste jeg kan finde der er hurtigt nemt bestille.

Standard mål ved køb og leje polestænger er i skal have 225 cm og 2745 cm derved kan den sættes nemt op der er ingen fare for ridser loft eller gulv hvis i normalt loft og gulv, dog nogle lofter er tynde så sæt det op ad den bærende del i loftet

Polestang der sidder i loftet vejer typisk lige ved 20 kg.

Med leje eller køb af polestang kan i oveni sagtens selv til sidst prøve lidt poletricks på polestangen. Det bliver en del sjovere polterabend eller fest derved. I Danmark findes ikke mange pole danse shops , dog er der en del valide i udlandet især Tyskland og England. Mange køber dog polestænger brugte . Mange køber dog ikke polestænger

Det kan sagtens lade sig gøre at lave pole tricks på alle mulig trænings stativer der findes på strande , parker , fitness centrer og der findes overalt naturligt satte stænger at træne på.  Der er gode steder optræde. Ny Carlsberg i valby blandt andet, men der er mange flere. vinter sætter sine begrænsninger. Der er shows udendørs med tøj på og pole tricks en del hårdere. Jeg bestemmer hvornår det er for koldt, tit er shows en del kortere når det ikke er 20 grader varmt vejr udenfor og der er også noget der hedder blufærdighed krænkelses offentlige steder. Jeg vurdere selv på stedet hvor meget tøj jeg smider det sted.

Spørgsmål ring eller mail mig.

Har du spørgsmål omkring leje eller køb en polestang er du velkommen til at ringe 27411500. Jeg tager ikke altid telefonen, men jeg ringer altid tilbage efter jeg har trænet. Jeg kan godt hjælpe med at sættet polestangen. Der går typisk for mig 5 minutters tid , der jeg efterhånden har prøvet det en del gange.herre pole dance udendørs

Skriv en kommentar