Mandestrip. Danmarks eneste mandestripper med pole show i op til 40 minutter shows

Bedste mandestrip – pole dans. Book online – billigst i DK.

Mandestrip guiden: Jeg tilpasser showet til enhver lejlighed. Billig og unik mandestrip. Jeg tilpasser mandestrip showet ligesom I ønsker, man skal jo respektere, at ikke alle kan klare at se meget bar hud – nærmest en nøgen mand. Hvordan er mandestrip shows opbygget minut for minut? Her er en ultra guide til dig om, hvordan mine shows er.

mandestrip
Dm poledans 2015 mandestrip

Mandestrip guiden

Guiden er lavet så du som kunde kan vælge den korrekte løsning til din fest, polterabend, firmafest mm. Husk at det kun er grundet at jeg både laver pole dans, og kan danse mange andre stilarter og at jeg også tilbyder “full monty”, at shows kan vare længere tid. I kan ikke forvente det af alle andre mandestrippere.

Hvad har I af penge? Jo flere penge I har desto længere shows får I.  Korte shows er dog Danmarks billigste med pole shows. I stedet for standard priser kan I sammensætte jeres unikke show, så også dem med få kroner har råd til et mandestrip show.

Jeres grænser bestemmer om det er lange eller korte shows. . Der er ingen facitliste om hvordan mandestrip er.

Morale: Jeg lader det kvindelige køn bestemme i mine mandestrip shows.

Jeg skal ikke være moralsk dommer over, hvad kvinder og piger synes er vulgært og andre synes er vildt sexet og sjovt. Jeg lader det kvindelig køns betragtragtninger bestemme, om de synes det er vulgært. Jeg lader kvinder trække grænsen, der er forskel på showet om man optræder i Scor loge, stripper klub, piger der er til prostitution, partnerbytte, smil klub, SM klub eller du er ude til en normal polterabend. Nogle er kristne – andre har andre grænser.lapdanse mandestrip

Ca. 2-4 minut er intro. Man kan vælge uniform til dette. Publikum bruges tit, jeg går tæt hen til dem og holder øjenkontakt, drilleri og pirrer publikummet med en masse seksuelle bevægelser. De typiske uniforms temaer er politi og officer – se forklaring om de temaer er på uniform siden.

Ca 4 – 20 minutter.

Der tages tøj af på en seksuel, fræk måde med vuggende blide, frække moves. Mandestripperen har flere beklædningsgenstande – de tages langsomt af. Ca 15-20 minutter: G-streg, fræk dans i et par minutter: Standard show afsluttet.

Efter ca 15-30 minutter kan fortsættes med full monty mandestrip.

Typisk er “full monty” nøgen mandestipper delen 2 minutter til 15 minutter. Det er meget med publikums grænser og din egen her. Jeg anbefaler at I snakker med mig om jeres grænser. Jeg respekter dem altid. Jeg ved dog også mange piger ønsker ligestilling: at mandlig stripper også smider alt tøjet.

nøgen mandestrip full monty

Mandestripper smider det sidste. De skriger, griner og har det tit hylende skægt.

Kort klassisk propel eller det som kaldes helikopteren: Det er normalt vilde svingninger i 1-15 minutter maksimalt. Stadig efter på jeres grænser. Nogen synes det er vulgært, andre at det er hylende morsomt.

Ved pole show helt nøgen laves ikke flere pole tricks end man kan end med g-streg, men er en mulighed ved booking af pole show og mandestrip.

Har I valgt lap dans varierer showets længde.

Hvis I har valgt full monty og lap dans er der forskel på, hvor lang tid der lap danses. Jo mandestrippermere frigjorte I er, jo længere tid er lap dansen. Publikum i centrum med fræk mandestrip og lap dans. Publikum bruges tit i showet. Normalt fødselaren eller polterabend kvinden, eller en som I ønsker, skal være centrum omkring for en del af showet. Personen kan tages med i en lille svingom dans og lap dans. Bruger seksuelle mandestrip bevægelser og body Work Lap Dance, hvor man blandt andet kan sætte pigen opad polestangen, glide over personen. Lap dans med stol: husk stol uden armlæn og en stærk stol. Musik bruges normalt: club music. Grænseoverskridende mandestrip meget seksuelt ! Ekstra lang intro i showet. Klassiske overraskelser i mandestrip temaet er: Pigen/kvinden sidder på en stol med bind for øjnene, musikken går i gang, den mandlige erotiske danser sætter sig på hendes skød, hun mærker manden. Hvis lidt ekstra på kanten af det grænseoverskridende, har manden en dildo med, så hun tror det er det rigtige jern, og nu pilles bindet af hendes øjne. Skal man prøve lidt grænseoverskridende, kan man aftale en meget tæt lap dans og meget seksuelt orientering i pole danse showet.

Ideer til festen med mandestrip

En blandt publikum, eller fødselaren eller polterabend bruden, kan trække mine trusser af, så jeg er “nøgen”. Til sidst – i mange shows – tages de selv af. Dette kan evnt. aftales. med dem som afholder arrangementet. Mandestripper tema shows må ikke bestilles hvis I er under 18 år. Derved er den lange pakke også et godt valg til den pige, som holder 18 års fødselsdag og I ønsker at overraske med et pole danse show med mandestrip.

Body Tequila i mandestrip showet ekstra tilvalg

Tilvalg der kan vælges: Body Tequila eller at slikke dåseflødeskum af stripperens overkrop.

Pole show, mandestrip, ekstra langt mandestrip show eller vælg kun pole show i små mini trusser.

Mandestrip indgår som element i min pole dance. Pole dance sport: jo mindre tøj på jo nemmere er pole tricks. Jeg har pole shorts der dækker baller 100%, andre korte tange trusser eller brede g-streg 20% – 30% og c-streg hvor der er intet dækket, 0% på baller, kun en c-streg samme som jockstraps, ligesom ballet dansere. De dækker kun kønsdele og giver en bule i bukserne. X Ekstra frækt pole show er lidt dyrere, da der skal bruges lidt ekstra hudlim, for at holde den intime del. Mine g strenge holder også til færre shows. Den ekstra pris er grundet ekstra udgifter. Dog er showet langt længere, så denne pakke kan klart anbefales – hvis I kan klare at se en næsten nøgen mand – altså full monty pole shows. Fast inderst inde og glitter creme. Men pole showet er dog en del længere, da man simpelthen kan flere pole tricks, da bar hud bruges til at sidde fast i pole stangen. Jeg har nogle trusser der dækker 100% ud over mine mini trusser. .

Mandlige strippere og pole dansere

De får tit tilråb fra andre, såsom bøsse eller homoseksuel. Sig ikke til alle at du stripper, er et godt råd til alle mandlige strippere.

Stripper grupper

Chippendales, showboys, dreamboys, er nogle af de udenlandske strip grupper.

Andre stavemåder: mændestrip mandstrip mandstip

Mandestrip film Magic Mike

Der er lavet mandestrip film om magiske stripperen Mike. Skuespilleren er selv mandestripper og har arbejdet på stripklubber fra han var 18 år. Channing Tatum omhandler film.

Klip en tå, hak en hæl og lej en stripper til den vilde polterabend, inden bruden gives væk for evigt til prins Charming. Askepot har aldrig været ude for så kinky et optrin, og det er nu det skal ske, så hun kan leve lykkeligt til sine dages ende uden at skulle ærgre sig over, at hun aldrig fik set et stripshow.
Har du og veninderne set Magic Mike, og skal fantasien fyres af til pige festen eller polterabend? Så lej nu en stripper og gør en sjov aften til en endnu vildere oplevelse.


Opsummering
Mandestrip
Artiklens Titel
Mandestrip
Forfatteren bag
Udgivers navn
Mikael Christiansen
Udgiver billede