Mandestrip. Danmarks eneste mandestripper med pole show i op til 40 minutter shows

Bedste mandestrip – pole dans. Book online – billigst i DK.

Mandestrip guiden: Jeg tilpasser showet til enhver lejlighed, billig og unik mandestrip Jeg tilpasser mandestrip showet ligesom I ønsker, man skal jo respektere, at ikke alle kan klare at se meget bar hud – nærmest en nøgen mand. Hvordan er mandestrip shows opbygget minut for minut? Her er ultra guide til dig hvordan mine shows er.

mandestrip
Dm poledans 2015 mandestrip

Mandestrip guiden

Guiden er lavet så du som kunde kan vælge den korrekte løsning til din fest, polterabend, firmafest mm. Husk at det kun er grundet at jeg både laver pole dans , og kan danse mange andre stilarter og tilbyder også   full monty, at shows kan vare længere tid. I kan ikke forvente det af alle andre mandestrippere.

Hvad har I af penge? Jo flere penge I har desto længere shows får I.  Korte shows er dog Danmarks billigste med pole shows. I stedet for standarder priser kan I sammensætte jeres unikke shows, så også dem med få kroner har råd til et mandestrip show.

Jeres grænser bestemmer om det er lange eller korte shows. . Der er ingen facitliste om hvordan mandestrip er.

Morale: Jeg lader det kvindelige køn bestemme i mine mandestrip shows.

Jeg skal ikke være moralsk dommer over hvad kvinder og piger synes er vulgært og andre synes er vildt sexet og sjovt. Jeg lader det kvindelig køns betragtragtninger bestemme om de synes det er vulgært. Jeg lader kvinder trække grænsen, der er forskel på showet om man optræder i Scor loge, stripper klub, piger der er til prostitution, partnerbytte, smil klub, SM klub eller du er ude til en normal polterabend. Nogle er kristne – andre har andre grænser.lapdanse mandestrip

Ca 2-4 minut er intro. Man kan vælge uniform til dette. Publikum bruges tit, han går tæt hen til dem og holder øjenkontakt, drilleri og pirrer publikummet med en masse seksuelle bevægelser. De typiske uniforms temaer er politi og officer – se forklaring om de temaer er på uniform siden.

Ca 4 – 20 minutter.

Der tages tøjet af på en seksuel fræk måde med vuggende blide frække moves. Mandestripperen har flere beklædningsgenstande – de tages langsomt af. Ca 15-20 minutter: G-streg, fræk dans i et par minutter: Standard show afsluttet.

Efter ca 15-30 minutter kan fortsættes med full monty mandestrip.

Typiske er full monty nøgen mandestipper delen 2 minutter til 15 minutter er det meget  med  publikumet grænser og din egen her jeg anbefaler i snakker med mig om jeres grænser jeg respekter dem altid jeg ved dog også mange piger ganske ønske ligestilling at mandlig stripper også smider alt tøjet.

nøgen mandestrip full monty

mandestripper smider det sidste de skriger griner og har det tit hylende skægt

kort klassiske propel eller som kaldes helikopteren det er normalt vilde svingninger i 1-15 minutter maksimalt er dette, dog and på jeres grænser, nogle synes det ervulgært andre det er hylende morsomt.

Ved pole show helt nøgen ikke flere pole tricks kan end med g-streg, men en mulighed ved booking pole show og mandestrip.

Har I valgt lap dans varierer showet længde

Hvis valgt full monty og lap dans er der forskel hvor lang tid lap dansens jo mandestrippermere frigjort i er jo længere tid er lap dansens Publikum i centrum med frækt mandestrip og lap dans Publikum bruges tit i showet, normalt fødselaren eller polterabend kvinden, eller en som I ønsker skal være centrum omkring for en del af showet. Personen kan tages med i en lille sving om dans og lapdans. Bruger seksuelle mandestrip bevægelser og body Work Lap dance hvor blandt andet man kan sætte pigen opad pole stang glide over person. Lapdans med stol husk stol uden armlæn og en stærk stol. Musik bruges normalt club music. Grænseoverskridende mandestrip meget seksuelt ! ekstra lang intro i showet Klassiske overraskelse i mandestrip temaet er: pigen/kvinden hun sidder på en stol med bind for øjnene, musikken går i gang, den mandlige erotiske danser sætter sig på hendes skød, hun mærker manden, hvis lidt ekstra på kanten af det grænseoverskridende, har manden en dildo med, så hun tror det er det rigtige jern, og nu pilles bindet af hendes øjne. Skal man prøve lidt grænseoverskridende, kan man aftale en meget tæt lapdans og meget seksuelt orienteret i pole danse showet.

ideer til festen med mandestrip

En blandt publikum, eller fødselaren eller polterabend bruden, kan trække mine trusser af, så jeg er “nøgen”. Til sidst – i mange shows – tages de selv af. Dette kan aftales evt. med dem som afholder arrangementet. Mandestripper tema shows må ikke bestille hvis under 18 år, derved den lange pakke er også et godt valg til den pige der holder 18 års fødselsdag og I ønsker overraske med en pole danse show med mandestrip.

Body Tequila i mandestrip showet ekstra tilvalg

Tilvalg der kan vælges body Tequila eller slikke dåseflødeskum af stripper overkrop

 

pole show mandestrip ekstra lange mandestrip show eller vælg kun pole show i små mini trusser

Mandestrip indgår som element i min pole dance. Pole dance sport jo mindre tøj på jo nemmere er pole tricks jeg har pole shorts der dækker baller 100% , andre korte tange trusser eller brede g-streg 20% – 30% og c-streg hvor der er intet hvor dækker 0% på baller kun en c-streg samme som jockstraps lige som ballet danser de dækker kun kønsdele og giver en bulle i bukserne. X Ekstra frækt pole show er lidt dyrere, da der skal bruges lidt ekstra hudlim, for at holde den intime del Mine g streng holder også til færre shows. Den ekstra prise er grundet ekstra udgifter, dog er showet langt længere, så denne pakke kan klart anbefales – hvis I kan klare at se en næsten nøgen mand – altså full monty pole shows. fast inderst inde og glitter creme. Men pole showet er dog en del længere, da man simpelthen kan flere pole tricks, da bar hud bruges til at sidde fast i pole stangen. Jeg har nogle trusser der dækker 100% ud over mine mini trusser. .

Mandlige stripper og pole danser

De får tit tilråd fra andre såsom bøsse eller homoseksuel , men sig det ikke til alle du stripper er et godt råd til alle mandlige stripper

Stripper grupper

Chippendales , showboys , dreamboys , er nogle af de udenlandske strip grupper.

andre stavemåder mændestrip mandstrip mandstip

Mandestrip film Magic mik

Der er lavet mandestrip film magiske stripper Mick skuespiller er selv mandestripper og har arbejdet på strip klubber fra var 18 år Channing Tatum omhandler film

Klip en tå, hak en hæl og lej en stripper til den vilde polterabend, inden bruden gives væk for evigt til prins Charming. Askepot har aldrig været ude for så kinky et optrin, og det er nu det skal ske, så hun kan leve lykkeligt til sine dages ende uden at skulle ærgre sig over, at hun aldrig fik set et stripshow.
Har du og veninderne set Magic Mike, og skal fantasien fyres af til pige festen eller polterabend? Så lej nu en stripper og gør en sjov aften til en endnu vildere oplevelse.


 

Opsummering
Mandestrip
Artiklens Titel
Mandestrip
Forfatteren bag
Udgivers navn
Mikael Christiansen
Udgiver billede