priser

Shows varierer i længde og indhold. husk Book i god tid.

Pladsforholdene og jeres ønsker m.m. gør en stor forskel for, om showet varer 10 minutter eller 30-40 minutter. Da ikke alle steder har tid til 40 minutter-shows, er det en god ide, at få en snak med danser før booking. Er det med lap-dans, nøgen og flere pole tricks, kan man ikke nå alt på 10-15 minutter,

Jeg er god til at fastholde begejstring i showet dog kræver det gode pladsforhold til det perfekte shows det kan udføres på 30 minutter uden lap dans , dog mange  har et fastsat program til polterabend og erhverv steder  de steder laver jeg tit et 10-15 minutter shows.

Jo mindre tøj, jo flere pole tricks. Dette er fordi, den bare krop har bedre vedhæftning på pole stangen. Dog har jeg ikke mindre tøj på, end små ”brief trusser”, for at kunne udføre pole tricks.
Jeg har et bredt udvalg af uniformer; fx politi, officer m.m.
Enkle og simple show-pakker.

Mine show-pakker starter prismæssigt lidt lavere end hos mange andre i branchen, da jeg som Free lancer, ikke betaler provision til et bureau 

Husk Booking i god tid.
Har I en polestang på stedet, vil der typisk kunne opnås en prisreduktion på 300 kr plus bruger offentlig tranport som er billigere
Har i pole stang og showet det ligger nemt for mig: showet ligger centralt og jeg kan komme fra og til med blandt andet tog hurtigt, da jeg ikke har bil. Så er prisen billigst.

 • Er jeg i forvejen på turne i Jylland opnår I den billigste pris. I kan udfylde formularen for et uforpligtende tilbud.
 • Husk gode pladsforhold 3 x 3 meter danseplads og 3,10 fri højde til loft. Derved har jeg mulighed at vise, hvad jeg kan levere i et pole-show.
 • Priserne private og erhverv er de samme for arrangementer i Danmark
 • Pole shows, pole tricks og dans i boksershort- små ”brief trusser”
 • Er alle over 18 år medfølger stripper pole meget få flere pole tricks mindre tøj end brief trusser
 • g-streg fun trusser
 • Full monty nøgen
 • Lap dans
 • Tid varighed er ikke ens steder er forskellige 10-30 minutter  1500 kr.
  .
 • Tilvalgspakke til shows:
  Tilvalg mandestrip som del af showet:
 • 5 stk. Body tequila med lap-dans imens: 500 kr.
 • En body tequila: 100.
 • Pole dance tilvalg:
 • 15 minutter pole undervisning 200 kr
 • 30 minutter pole dance undervisnin 300 kr
 • Lej pole stage til brug efter shows 1 time: 500 kr.Transporttillæg

Transport tillæg

køre fra Ballerup

Steder der ikke forfindes pole stang

København omegen intet tillæg plus op til 35 km fra min bodpæl derved dækker byer som Roskilde blandt andet

op til 65 km til min bopæl 1800 kr

øvrige danmark fra 2100 kr

Steder der forfindes pole stang fast prisreduktion 300 kr plus lavere rejseomkostninger jeg bruger der offentlig tranport , derved koster blandt andet et show i Aalborg 2000 kr

Erhvervs arrangement.
Offentlig steder så som diskoteker, messer m.m. er samme pris, da

profiterer på shows det gør ingen forskel for mig ,

Både privat og erhverv har jeg en kvittering med ud til.


Derudover kan der forekomme ekstra tillæg ved specielle tidspunkter for shows og steder, der er svære at komme til.

Udfyld bookingformularen og få et uforpligtende tilbud.
Jeg tilbyder desuden undervisning i poledans. Ring for et godt tilbud.
Event shows med jeres logo: Ønsker I en fotografering med en anderledes model, kommer jeg også ud til jeres opgave. Jeg tilbyder også stripundervisning og topløs servering og nøgenmodelopgaver.

Giv poledanseren de bedste betingelser. Læs booking betingelserne. Klik her og få det perfekte show og få maksimal tid.

Huske Udendørs pole dance kan lade sig gøre.

 • pole dance mand pole dancer
 • Eneste sted hvor du kan booke mandestrip/pole danse shows. Eneste der laver shows op til 30 minutter .Kan det fordi jeg er dygtig pole danser. 
 • Booking er muligt til alle sjællandske byer. Jeg dækker blandt andet Ballerup, København, Lolland Falster, Møn Korsør, Næstved, Hillerød, Køge, Brøndbyvester, strip, Hundige, Kalundborg, Vanløse, Frederikssund, Holbæk, Slagelse, Sorø, Jyllinge, Hellerup, Frederiksværk,  mandestripper, Gilleleje, Helsingør, Fredensborg, mandestrip, Hørsholm, Vesterbro, Østerbro, Nørrebro, Maribo, Nakskov, Roskilde, Birkerød, Allerød, Slangerup, Brøndbyøster, Fensmark, Hundested, Høje Taastrup, Albertslund, Valby, Sydhavnen, Amager, Klampenborg, Nivå, Kokkedal og Humlebæk.
 • Mande stripper/pole dancer kører ud til alle danske byer og laver shows. De kan altid være op til 30 minutter. Fræk pole strip oveni hvis i ønsker. Det er da helt nøgen, da poledance er jo mindre tøj,  jo nemmere er det at lave pole tricks. Dog har jeg  normalt en G-streg på, det er det samme som en balletdanser har på. Den dækker kun diller men ikke baller. Du kan booke mig blandt andet til disse her byer i Jylland og på Fyn: Hjørring  stripper – Ålborg – Thisted – Viborg – Randers – Århus – Ringkøbing – striptease Ribe – Tønder – Skanderborg -Vejle – Haderslev – Aabenraa – Sønderborg – Odense – Svendborg  poledancer- Holbæk –  strippere  Sorø mandestrip – mandestrip Frederiksborg stripshows -Bornholm – Roskilde -København – Præstø – mandestripper Maribo jyske fynske