priser

Shows varierer i længde og indhold. husk Book i god tid.

Pladsforhold og jeres ønsker m.m. gør en stor forskel for, om showet varer 10 minutter eller 30-40 minutter. Da ikke alle steder har tid til 40 minutter-shows, er det en god ide, at få en snak med danser før booking. Er det med lap-dans, nøgen og flere pole tricks, kan man ikke nå alt på 10-15 minutter.
Jo mindre tøj, jo flere pole tricks. Dog har jeg ikke mindre tøj på, end “små brief trusser”, for at kunne udføre pole tricks.
Jeg har et bredt udvalg af uniformer, fx politi, officer m.m.
Enkle og simple show-pakker.

Mine show-pakker starter prismæssigt lidt lavere end mange andre steder i branchen, da jeg som Free lancer kan tillade mig at variere priserne på transporttillæg, efter hvor populært tidspunkt er, hvor nemt det er for mig at tranportere mig, med mere.

 • Vejledende  mindstepriser  kan variere med yderligere tillæg. Her er der eksempler på hvornår billigste pris kan opnås: 
 • Dage som normalt ikke bookes: søndag til torsdag.
  Husk at booke i god.
  Tidspunkter før klokken 18.00
  Har I en polestang på stedet ?
  Nemt for mig: showet ligger centralt, jeg kan komme fra og til med blandt andet tog hurtigt, da jeg ikke har bil. Så er prisen billigst.
 • Pole shows som er tæt ved et af mine depoter med “pole stage”, som jeg har fast på Sjælland, i Ballerup og i Hvidovre.
 • Er jeg i forvejen på turne i Jylland opnår I billigste pris. I kan udfylde formularen for et uforpligtende tilbud. Jeg har “pole stage” med, men den ligger i  depot. Ring og  forhør jer om, hvor det ligger.
 • Priserne for private arrangementer København og omegn.
 • Pole shows, pole tricks og dans i boksershort- små brief trusser, Cirka tid 10 minutter 700 kr
 • Pole-shows; afklædt til boksershort- små brief trusser, med tema,
  Cirka tid 20 minutter: 900 kr
 • Pole-shows incl. mandestrip med lap dans. Valgfrit: full monty og frit valg af uniform. Cirka tid 30 minutter 1100 kr
 • Mandestrip: Valgfrit om evt. full monty, med frit uniform valg. Evt. med lap- dans Cirka tid 20 minutter 1300 kr
 • Pole dance undervisning 30 minutter 1100 kr
 • .
  Øvrige DK sjælland jylland fyn  private priser fra
  Pole shows, pole tricks og dans i boksershort/små brief trusser, Cirka tid 10 minutter 1100 kr.
 • Pole-shows; afklædt til boksershort/små brief trusser, med tema, Cirka tid 20 minutter: 1300 kr.
 • Pole-shows incl. mandestrip med lap dans. Valgfrit: full monty og frit valg af uniform. Cirka tid 30 minutter 1600 kr.
 • Mandestrip: valgfrit om evt. full monty med frit uniform valg. Evt. med lap- dans. Cirka tid 20 minutter 1800 kr.
 • Pole dance undervisning 30 minutter 1600 kr.
 • Tilvalgspakke til shows:
  5 stk. Body tequila med lap-dans imens 300 kr.
 • En body tequila 100.
 • Lej pole stage til brug efter shows 1 time 500 kr.
 • Leje “pole stage” ved booking af show med opsætning af pole stage, fra pris 200 kr. ved kørsel fra et af mine depoter med “pole stage”. På Sjælland har jeg depoter i Ballerup og Hvidovre. Ved turne i Jylland ligger der en i depot i Jylland.

ALLE PRISERNE er med transporttillæg. Dog kan der forkomme tillæg på priserne.

Priser hvor der forefindes polestang på stedet.
Pris eksempel 1100 meter fra Tog station. I mange af de jyske, sjællandske byer er der normalt intet tillæg ved tidspunkter, hvor jeg kan komme nemt fra og til. Jeg bestemmer hvad der er et godt tidspunkt fra og til. Et show på yderpunkter som blandt andet Thisted kan være billigere for mig, fordi det er tæt ved en station end en lille by på Sjælland, hvor man skal tage taxi for at komme derud og hjem igen.
Erhvervs arrangement.
Offentlig steder såsom diskoteker, messer m.m. er nogle gange lidt dyrere, da disse tit profiterer på shows. Tages der video på stedet og den videresendes til mig og den må lægges på min facebook side, profiterer jeg på showet. Derved er det private priser vi kan aftale nogle gange. Ring eller udfyld bookingformularen for et godt tilbud.
Derudover kan forekomme ekstra tillæg ved specielle tidspunkter for shows og steder der er svære at komme til.

Udfyld bookingformularen og få et uforpligtende tilbud.
Jeg tilbyder desuden undervisning i poledans. Ring for et godt tilbud.
Event shows med jeres logo: Ønsker I en fotograf eller en anderledes model, kommer jeg også ud til jeres opgave. Jeg tilbyder også stripundervisning og topløs servering og nøgenmodelopgaver.

Giv poledanseren de bedste betingelser. Læs booking betingelserne. Klik her og få det perfekte show og få maksimal tid.

Lej en pole stang til jeres arrangement klik her . Udendørs pole dance kan lade sig gøre.

 • pole dance mand pole dancer
 • Eneste sted hvor du kan booke mandestrip/pole danse shows. Eneste der laver shows op til 30 minutter .Kan det fordi jeg er dygtig pole danser. 
 • Booking er muligt til alle sjællandske byer. Jeg dækker blandt andet Ballerup, København, Lolland Falster, Møn Korsør, Næstved, Hillerød, Køge, Brøndbyvester, strip, Hundige, Kalundborg, Vanløse, Frederikssund, Holbæk, Slagelse, Sorø, Jyllinge, Hellerup, Frederiksværk,  mandestripper, Gilleleje, Helsingør, Fredensborg, mandestrip, Hørsholm, Vesterbro, Østerbro, Nørrebro, Maribo, Nakskov, Roskilde, Birkerød, Allerød, Slangerup, Brøndbyøster, Fensmark, Hundested, Høje Taastrup, Albertslund, Valby, Sydhavnen, Amager, Klampenborg, Nivå, Kokkedal og Humlebæk.
 • Mande stripper/pole dancer kører ud til alle danske byer og laver shows. De kan altid være op til 30 minutter. Fræk pole strip oveni hvis i ønsker. Det er da helt nøgen, da poledance er jo mindre tøj,  jo nemmere er det at lave pole tricks. Dog har jeg  normalt en G-streg på, det er det samme som en balletdanser har på. Den dækker kun diller men ikke baller. Du kan booke mig blandt andet til disse her byer i Jylland og på Fyn: Hjørring  stripper – Ålborg – Thisted – Viborg – Randers – Århus – Ringkøbing – striptease Ribe – Tønder – Skanderborg -Vejle – Haderslev – Aabenraa – Sønderborg – Odense – Svendborg  poledancer- Holbæk –  strippere  Sorø mandestrip – mandestrip Frederiksborg stripshows -Bornholm – Roskilde -København – Præstø – mandestripper Maribo jyske fynske