Profil poledancer Mikael Christiansen

Profil pole dancer/stripper

Navn: Mikael Christiansen
Højde: 192 cm
Vægt: 82 kg
Jeg kører ud til hele Danmark.
Seksualitet: Heteroseksuel

Jeg arbejder meget med min krop og træner hver dag, så jeg kan være klar til eksklusivt mandestrip og pole shows for festglade piger og andre interesserede.dm poledance herre kategorin 2015

Mit store fokus er på træning, og den oplevelse det skal være, når man bestiller mandestrip eller et poledanceshow. Dette bragte mig i 2014 til at vinde DM i poledance. Derfor er du og det øvrige publikum garanteret en god oplevelse, når I booker mig til mandestrip eller hed gymnast på en polestang.

Jeg laver ud til nærmeste perfektion alle de svære hårde pole tricks, handspring og jeg har mange danse måder og stilarter.

Deltager i DM pole dans i 2015 og 2016.

Jeg har dyrket poledans i 6 år og desuden gået til en del dans , såsom ballet dans , break dance , gymnastik , moderne dans, freestyle dans og parkur.

I pole dans sport er det nemmest at lave pole tricks jo mindre tøj man har på , dog ikke nøgen kan man flere pole tricks .

Jeg er ikke den blufærdige og generte type der har det dårligt med at være nøgen foran en masse piger. Jeg har en frigjort seksualitet, men mange vil have det svært med at være nøgen, da de simpelthen mister fokus på pole dancen. Jeg er bedst jo mindre tøj har på, dog ikke nøgen.

Hvad har jeg på: Små mini trusser og indenunder ligesom mange mandlig  ballet dansere, en g-streg.

Jeg er eneste mandestripper som kombinerer strip med poledans. Der er dermed længere shows ved booking mandestrip og pole show. Jeg er den eneste som laver både pole dans i danmark og mandestrip. Jeg leverer lange shows op til en halv time eller mere.

jeg kan nemt hurtigt sætte en  x pole little op på 5 minutter, har i pole stang kan vi aftale en prisreduktion på shows prisen.

Smidig krop: Jeg kan gå i spilt og næsten spagat. Min pole passion er have tilfredse kunder i får.

Freelance poledancer stripper

Jeg er freelance pole danser og mandestripper. Dette gør at jeg selv kan bestemme show længden og at jeg kombinerer både striptease og pole dans. Jeg kan desuden holde mine priser nede, da jeg ikke betaler portaler og booking agenter for at jeg skal få jobs der,

Jeg er den eneste i stripper branchen, som er  meget billigere, tæt ved min bopæl. Dog tager jeg lidt mere i transporttillæg ,da jeg hellere vil lave shows end at køre flere 100 kilometer imellem mine shows.

Kontant betaling før showet starter og drikke penge modtages gerne, så forsætter showet med lap dans og flere pole tricks. Showet kan sagtens være en time.
Jeg medbringer faktura jfr. gældende moms regler, det er dog en hobbyvirksomhed, så honoraret er grundet udgifter til pole shows, grip creme og tøj.